Jag (och många med mig) har haft en dröm i hela mitt liv. En dröm om att jobba kombinerat med människor och hästar.
Jag brinner för hälsa, glädje och personlig utveckling på alla plan i livet!

1-21

Det här är viktigt för mig att få uttrycka i min roll som instruktör och jag tror att många instruktörer känner precis likadant.

Jag värderar mig själv, min energi och min kunskap. Jag väljer därför elever med omsorg.
Jag värderar elever som ger energi. Elever som är öppna för att under lektionen tömma sitt bibliotek och tillfälligt bli nybörjare igen, det ligger en enormt stor styrka i det. Jag har själv fått göra det och jag gör det gång på gång fortfarande!

Eftersom jag själv fått göra det vet jag att det kan vara mentalt jobbigt, men jag vet också att det är på det sättet man lär sig något nytt på ett mer effektivt sätt. Man lär sig bättre när man är öppen, mottaglig, positiv och sökande.

Ibland möter jag människor som direkt väljer att vända taggarna utåt och leta fel istället för att leta svar. Såhär är det: Jag fortsätter endast att gå till de elever som är genuint intresserade av självutveckling. Jag har råd att välja mina kunder eftersom jag som sagt värderar mig själv om min energi. Vi har en begränsad tid att leva, min tid får den som möter mig med öppet och positivt sinne.
Jag är nog den minst dömande personen man kan träffa. Jag blir alltid glad när fler människor inom hästvärlden vågar testa nya vägar till utveckling för sig själva och sina hästar.

Alla har vi ett val, mitt val ligger i vem och vad jag lägger min energi och tid på.
Tack för din tid!

Självrespekt som instruktör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *