Vet inte hur jag på ett rättmätigt sätt ska kunna säga hur tacksam jag är för det du gör för mig och Wilmer 💜! Det finns inga ord i världen som innebär sådan enorm tacksamhet 🙏🏻!
Ridturen vi hade idag var inte med min vanliga älg utan med en underbar balanserad häst som jag bara behövde påminna 2 ggr, lugn fin trav som efter en stund också blev väldigt avslappnad utan handbroms 😃. Då var det ju 4 hästar och 2 hundar som jagade bakom honom 😍. Galoppen uppför vårt kalhygge var också väldigt lugn och trevlig 👏🏻.
Du gör underverk med oss båda 😍❤😘. Tack för att du är en underbar instruktör och en del av vårt liv 👏🏻😃🐴💜!!!
– Vicky

Det är ibland svårt att vara ensam med en häst. Man behöver guidning. Tack Viktoria för att jag fick möjligheten att bli påmind om att gå ”back to basic”. Det är logiskt och inte svårt, utan enbart roligt.

Härligt att också få träningsvärk av ridningen igen. Jag fick känna direkt att vi jobbar tillsammans med varandra. Min isis Gledi var också nöjd över att jag börjar tänka på mina sneda höfter.

Jag längtar till vi ses igen!

-Lotta

Vickys hjälp till mig och Croco var som att öppna en dörr till en helt ny värld. Att så små saker kan hjälpa så fantastiskt mycket hade jag aldrig kunnat tro.
Jag fick en helt ny häst, mindre stressad, mindre stel, avslappnad och mer harmonisk i kroppen, och Croco fick en ägare som äntligen förstod han, och som nu verkligen förstår att man kan aldrig ändra på en häst. Alla är inte likadana och därför måste vi anpassa oss efter varandra! Tack Vicky

-Sofia

Jag är så glad och nöjd över att vi får ta lektioner med dig Victoria, äntligen har vi hittat en ridform som hästarna och jag verkligen trivs med.
Mjuka men intensiva lektioner som ger mersmak

-Lillemor

Logisk ridning för mig är otroligt lärorikt, tacksam för all hjälp. Tack vare Viktorias engagemang har jag lärt mig rida med bättre hållning, jag och min häst Isa har kommit varandra betydlig närmare och ridningen har blivit så mycket roligare. Jag och Isa har fått mer kvallitets tid nu, än vad vi tidigare haft.

-Malin

Så himla glad att jag ridit lektion för Victoria! Det är bland det häftigaste jag gjort då hästen som är oskolad förstår och börjar jobba rätt så fort. Då har vi ändå bara tagit 1 lektion hittills. Så himla taggad att fortsätta rida lektion!

-Linn

Jag tycker det är otroligt intressant med kroppsmedvetenhet och vilken påverkan det har på hästens rörelser. Jag rekommenderar verkligen detta till alla som tycker om hästar!

-Madelene

Är så otroligt tacksam för att Victoria utbildar sig till logisk instruktör och ger oss ”halleluliamoments” varje lektion. Att lära känna snedheter, spänningar och oliksidor hos sin häst OCH hos sig själv, det är fantastiskt! Sen att Victorias engagemang är stort och hennes positiva energi smittar av sig på både häst och ryttare är ju underbart! Tack snälla underbara människa att du finns i vårt liv!

-Vicky