Jag heter Victoria och är en utvecklingsnarkoman…. ”Hej Victoria!”
Det är en ganska talande bild när det kommer till mig.
Jag lever livet med en väldig passion och brinner verkligen för personlig utveckling inom alla områden i livet! Jag har många intressen, jag tycker att livet är lite som en godispåse och har väldigt svårt för att rikta mig till bara en godis när det finns så många njutningar och glädjeämnen.
Alla har nog en godissort som alltid är en självklarhet i påsen, min självklarhet i mitt livs godispåse har alltid varit hästarna.

Jag är nu instruktör inom logisk ridning, men vägen hit har varit allt annat än rak!
Jag började i väldigt ung ålder på ridskola och har ridit på ett flertal olika ridskolor. Jag har varit skötare, medryttare, fodervärd och ägt egna hästar. Jag har ägt shettis, andra ponnyraser, islandshäst, halvblod, varmblod och kallblod.
Jag har ridit och tävlat i dressyr, hoppning, islandshäst, kört travhäst, praktiserat på stuteri, praktiserat på täby galopp, markarbetat, ridit runt i halsring, testat AR, kraftskapande ridkonst och nh. Jag har läst säckvis med böcker, sett filmer, läst forskning, tidningar o.s.v. ja ni förstår? Jag har alltid velat veta mer och varför.

Jag håller på med hästar av en massa olika anledningar, men framför allt för att det fyller mig med en euforisk glädje!
I övrigt anser jag det vara helt fantastisk träning som med rätt kunskap och medel ökar din muskelstyrka, kondition, din kroppsmedvetenhet och det rensar hjärnan och minskar stress eftersom det är en ypperlig meditation- och mindfulnessutövning.
Jag mår aldrig så bra som efter en bra ridtur!
På sidan om ridningen hjälper hästarna även din personliga utveckling ifall du ger det chansen. Jobb/samarbete med hästar ökar ditt tålamod, ger dig en tryggare ledarroll i vardagen, gör dig handlingskraftig och mer ett med dig själv eftersom du genom hästens reaktioner kan läsa dina egna känslor och tankegångar.

Jag vill alltid lära mig nya saker och sätter alltid upp en massa mål och delmål. Att aktivt skriva ner mina mål och varje dag ha fokus på ifall mina val tar mig närmare eller längre ifrån målen har fått mig att under de senaste åren verkligen accelererat i livet! Det är helt otroligt vad du och jag kan klara av bara vi vågar tro på oss själva och dag för dag ta ett litet steg framåt!

Glädje och passion är min drivkraft framåt!